Roestvrijstalen fles en trechter, 8oz/227 ml

Over dit artikel

Ideaal voor gebruik buitenshuis: de heupfles is 139 mm hoog en 93 mm breed. Klein formaat kan overal geplaatst worden. Mannen kunnen het in een zak in de jas of in de dijband stoppen. Dames kunnen ze ook in hun zak bewaren zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Ideaal voor buitenactiviteiten zoals barbecueën, vissen, wandelen, bergbeklimmen, winkelen, zakenreizen.

Stevig: het is gemaakt van metaal, roest niet en is duurzaam. Met behulp van polijsttechnologie is het oppervlak van de heupfles glad en glanzend metaal. Dit is een zeer luxe hippe fles.

Goede afdichting: de flesmond is zeer strak, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over gemorste drankjes of wijn, en de afdichting is uitstekend.

Redelijke trechter: maat geschikt voor de flesmond, zeer stabiel op de flesmond. De trechteropening is 37 mm, groot genoeg zodat je geen zorgen hoeft te maken over gemorste wijn.

Leuk cadeau: 8 Oz hippe fles die gebruikt kan worden als cadeau voor een vriend of familielid die van drinken houdt. Kwaliteitsmaterialen, zorgvuldige afwerking en een comfortabel gevoel zullen zeker een verrassingscadeau zijn. Maar je moet het aan een volwassene geven!

Materiaal: roestvrij staal

Merk PIQIUQIU

18,99 €
exclusief verzendkosten
Beschikbaar binnen 14 dagen